Annaberg - Salzburg, Austria

Cauta destinatie : Reseteaza

Oferte

Revelion Austria - Hotel Mozart 3* - Bad Gastein  

Revelion Austria Hotel Mozart Bad Gastein Cele mai bune oferte pentru Revelion Austria - Hotel Mozart Bad Gastein Hotel Mozart se află la cca. 500 metri si 5 ...
 
Detalii oferta

Destinatii

Oferta ski Austria - Apartamente Alpendorf Dachstein-West 4* - Annaberg, Salzburg  

Oferte Ski Austria - Apartamente Alpendorf Dachstein-West 4*- Annaberg Profita acum de cele mai bune tarife pentru oferte ski Austria - Apartamente Alpendorf ...
 
Detalii oferta

Despre Annaberg - Salzburg

Annaberg - Salzburg 1

Oferte sejur statiunea Annaberg Austria Austria | Oferte ski statiunea Annaberg Austria

 
Prezentare statiunea Annaberg Austria:

 
Oferte ski statiunea Annaberg Austria | oferte speciale ski Austria statiunea

 

Statiunea Annaberg im Lammertal face parte din zona de schi Dachstein, la o altitudine intre 800-1400 metro, cu acces la 37 de piste individuale. Pe langa statiunea Annaberg (cu 11km de partii amenajate), un abonament de teleferic va acorda acces si la alte partii din statiuni din Dachstein West: Abtenau, Gosau, Katrin - Bad Ischl, Krippenstein, Obertraun/Dachstein si Rußbach.


Capacitatea telefericelor: cele 7 teleferice din Annaberg pot transporta 9.000 de persoane pe ora.

 

Partiile sunt dotate in totalitate cu tunuri de zapada, oferind toate gradele de dificultate. Cu toate ca este o statiune relativ mica, sistemul de partii si de instalatii sunt concepute excelent : niciodata nu se aglomereaza in zona instalatiilor de transport pe cablu.


Turistii care sunt cazati in unitatile de cazare din Annaberg, beneficieaza de 10% reducere din pretul abonamentului de schi.


Annaberg im Lammertal este la doar 60km de Salzburg si la 45 de minute cu masina de aeroport, fiind o destinatie ideala pentru o escapada de sfarsit de saptamana. Cu toate acestea, Annaberg este o statiune destul de linistita, potrivita pentru a scapa de stres.


Festivalurile de iarna din statiunea de schi Annaberg im Lammertal sunt pline de multe activitati precum sarituri pe schiuri, festivaluri cu baloane si sanius. De asemenea, vara puteti petrece aici o vacanta minunata, cu ciclism, plimbari, golf, tenis si sporturi de apa.


In cladirea centrala a statiunii gasim la un loc centrul de inchirieri, scoala de schii, gradinita de schii si caseriile de abonament.

 

 

Membru ANAT Contacteaza un agent
*Nume :
*Prenume :
*Telefon :
*Email :
Comentarii :
* - sunt obligatorii
Telefoane:
0767.362.018 - Cosmote
0726.341.712 – Vodafone

E-mail: rezervari@analastminute.ro